fredag den 14. december 2007

Flybilletter Danmark, København-Århus

I forlængelse af vores sidste to indlæg om flybilletter i Danmark, fortsætter vi idag med at undersøge om SAS "tilbud" på ruten København-Århus reelt er et tilbud. I uge 6 og 7, skolernes vinterferie, tilbyder SAS one way-flybilletter København-Århus til 345 kr. Det vi er interesserede i, er at finde ud af om vi kan købe en flybillet København-Århus billigere i de to uger.

Igår undersøgte vi SAS "tilbud" på ruten København-Aalborg, og resultatet var at flybilletten på ruten København-Aalborg kunne købes billigere hos Supersaver.

Nedenstående har vi listet de 3 billigste udbydere af flybilletter København-Århus. De undersøgte flybilletter har udrejse d. 11. februar. og hjemrejse d. 17. februar.

Supersaver
Pris: 671 kr.
Flyselskab: SAS (fløjet af Danish Air Transport)

Travelstart
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24
Pris: 701 kr.
Flyselskab: SAS

Ved bestille flybilletten hos SAS kommer returbilletten København-Århus til at koste 690 kr. Det betyder at Supersaver også på ruten København-Århus er billigere end SAS, da flybilletten København-Århus hos Supersaver koster 671 kr., og er dermed 19 billigere end SAS tilbud. Udover Supersaver, er Travelstart også billigere end SAS, med en pris på 686 kr.

Resultatet af vores to små undersøgelser er at Supersaver i øjeblikket har de billigste flybilletter i Danmark på ruterne København-Aalborg og København-Århus. Samtidig må vi konstatere at SAS tilbud på de to ruter bliver overgået af flere udbydere. Vores anbefaling er, at I bestiller flybilletterne København-Aalborg og København-Århus hos Supersaver.

Læs om SAS 5.000 billige flybilletter i Danmark her!
Læs vores undersøgelse af flybilletter i Danmark, København-Aalborg her!

Bestil de billigste flybilletter København-Aalborg og København-Århus hos Supersaver her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar